Aeldra Global Sunucu ★ Ana Konu ★
Aeldra global sunucusu için oluşturulmuş ana konudur. Aeldra sunucuları ile ilgili paylaşımda bulunulmak istenen tüm içerikler bu konu altından devam edecektir.
Aeldra
Sunucu | Açılış Tarihi |
Aeldra | Ana Sunucu |
Zeta | 29.07.2022 |
Sigma | 16.12.2022 |
Aeldra Sunucu Durumu
Sunucu | Durum |
Aeldra | 🟢 |
Zeta | 🟢 |
Sigma | 🟢 |
Aeldra Ana Bağlantılar
Aeldra Tanıtım Görseli

Zeta Tanıtım Görseli

Sigma Tanıtım Görseli

Sıkça Sorulan Sorular
- Soru: Sigma için ayrı bir istemci ve ayrı bir ana sayfa olacak mı?
Cevap: Hayır. Sigma, Aeldra ile aynı istemciyi ve aynı ana sayfayı kullanacaktır.
- Soru: Sigma, mevcut Aeldra ile aynı oyun içi içeriğe sahip olacak mı?
Cevap: Evet içerik aynı fakat yeni server için ufak tefek ayarlamalar gerekiyor.
- Soru: Sigma’da başlangıç seviyesi nedir?
Cevap: Başlangıç seviyesi 90.
- Soru: Daha düşük bir seviyeden başlayabilir miyim?
Cevap: Hayır.
- Soru: Seviyeme göre yeni başlangıç eşyaları alıyor muyum?
Cevap: Evet. Soul Crystal seti +6, özel bir Sigma Silahı ve Zırhı, Lvl 60 Miğfer, Phoenix ayakkabıları +6 ve Titan kalkanı +6.
- Soru: 2 haftalık ücretsiz itemshop paketine neler dahildir?
Cevap: Cesur Domuz-Foku, Cesur Aslan-Foku, Khan-Seal, Porkie-Seal, Buffi, Pet / Mount / Buffi lakabı, Evlilik eşyaları, Hilal ay yüzüğü.
- Soru: Birleştirmeden sonra Sigma silahım ve zırhım ne olacak?
Cevap: Sigma silahı ve zırhı, birleştirmeden sonra silinecek olan geçici öğelerdir.
- Soru: Hangi becerilere sahibim?
Cevap: Sınıfın ana becerileri, sınıf seçilirken G1 üzerinde olacaktır.
- Soru: Aeldra ve Sigma arasındaki fark nedir?
Cevap: Sigma’da çok daha hızlı ilerleyebileceksiniz ve günlük etkinlikler olacak.
- Soru: Mevcut Aeldra hesabımı Sigma’da kullanabilir miyim?
Cevap: Mevcut hesabınızla giriş yapabilir ve yeni karakterler oluşturabilirsiniz.
- Soru: Birleştirme ne zaman yapılacak?
Cevap: Sigma yaklaşık 4 hafta sürecek.
- Soru: Karakter adı zaten ana sunucuda varsa, birleştirme sırasında karakter adlarına ne olur?
Cevap: Ana sunucuda zaten bir karakter adı varsa, birleştirmeden sonra yeni bir ad seçmeniz gerekecektir.
- Soru: Her iki sunucuda da aynı hesapta 4 karakterim varsa ne olur?
Cevap: Kaç karakter oluşturmuş olursanız olun, tüm karakterler ana sunucuya aktarılabilir.
- Soru: Hala bir Aeldra hesabında param var. Bunları Sigma’da kullanabilir miyim?
Cevap: Evet, madeni para içeren mevcut bir hesabı kullanıyorsanız, bunları Sigma’da da kullanabileceksiniz.
- Soru: Aeldra’da 2 karakterle ve Sigma’da 2 karakterle farm yapabilir miyim?
Cevap: Evet.
- Soru: Sigma’da Items/Yang/Coins için Ana Sunucuda Items/Yang/Coin ticareti yapılmasına izin veriliyor mu?
Cevap: Hayır, kesinlikle yasaktır.
- Soru: Aeldra’da bana düşük seviyeli zindanlar için bekleme süresi sağlayan yüksek seviyeli bir zindan yaparsam, bu Sigma’yı da hesaba katar mı?
Cevap: Hayır, zindan bekleme süreleri Aeldra ve Sigma’da ayrıdır.
- Soru: Yine meydan okumalar olacak mı?
Cevap: Evet, yine zorluklar olacak ve bu sefer geçen seferkinden bile daha fazla.
Son güncelleme zamanı: 16.12.2022