Aeldra Çekiliş
Aeldra çekiliş etkinliği ile oyuna yeni başlayacak oyuncuların hazır bir eşya seti ile oyuna çok daha kolay bir şekilde adapte olmaları amaçlanmaktadır. Çekiliş oyun içi ödüller içermekte olup herhangi bir maddi ödülü bulunmamaktadır.
Çekiliş Hakkında Bilgiler
Aeldra çekiliş sonuçları bu konu içerisinde, çekilişin bitiş tarih ve saatinde açıklanacaktır. Toplamda 1 asıl kazanan ve 1 yedek kazanan belirlenecektir. Kazanan kişilere ayrıca foruma üye oldukları e-posta adresi üzerinden bilgilendirme yapılacaktır.
Çekiliş Tarihleri
- Başlangıç: 17.12.2022 - 21:00
- Bitiş: 22.12.2022 - 21:00
Katılım Şartları
- Çekiliş konusunu beğenin,
- Çekiliş konusunda yer alan oylamaya “Katılıyorum” seçeneği ile oy verin,
- Dikkat: Oylamaya “Katılıyorum” seçeneği ile oy vermeyen kişiler çekiliş listesine dahil edilemez.
- Çekiliş konusuna cevap olarak oyun içi karakter adınızı yazın.
- Örnek: Moon Knight karakterim ile çekilişe katılıyorum.
Çekiliş Kuralları
- Her üye çekilişe bir kez katılım sağlayabilir.
- Birden fazla üyelik oluşturduğu tespit edilen kişilere IP engellemesi uygulanacak olup tüm forum sistemine erişimleri kalıcı olarak iptal edilecektir.
- Üye doğrulanmış bir e-posta adresine sahip olmalıdır, sahte e-posta adresi ile üye olan kişilere IP engellemesi uygulanacaktır.
- Üye yukarıda belirtilen katılım şartlarını eksiksiz yerine getirmiş olmalıdır.
Çekiliş Ödülleri
Çekiliş ödülü olarak oyun içi envanterde yer alan tüm eşyalar verilecektir. Toplamda 30′dan fazla eşya yer almaktadır.

Çekiliş ya da çekiliş ödülleri ile ilgili sormak istediğiniz tüm soruları bu konu altından iletebilirsiniz.